Fiat 500L.

Fiat 500L

A Fiat 500L a funkcionalitás értelmezését magasabb szintre emelte. A jármű 4,15 méteres hossza, 1,78 méteres szélessége és 1,66 méteres magassága az egyterű autók kényelmét kombinálja a kiváló manőverező képességekkel.

A Fiat 500L-ben a barátok és a család is kényelmesen elfér. A 3,17 m3-es belső térnekköszönhetően miden utazó élvezheti a szabadságot és a komfortot. Az 500L-nek az úti cél és a célhoz vezető út élménye is egyaránt fontos.

Belső tér

Üljön be az 500L-be és rögtön megtudja mi az igazi kényelem! Itt mindenkinek és mindennek megvan a maga helye. Az 500L igazán kényelmes utazást biztosít. Az 500L akár öt személyt és csomagjaikat is elszállítja. A 400 literes, rekeszekkel és akasztókkal is felszerelt csomagtartóban bármilyen csomag kényelmesen és biztonságosan rögzíthető és szállítható. A “cargo magic space“ rendszer segítségével a csomagtér a szállítási igényeknek megfelelően több különböző arányban osztható fel. A Fiat 500L rengeteg ülésállítási lehetőséggel támogatja az utastér testre szabását. A vezető melletti ülést praktikus asztallá lehet átalakítani, míg a Fold&Tumble funkciónak köszönhetően a hátsó ülések nem csak lehajthatók, hanem össze is csukhatók, így a jármű belső terének teljes hosszában vízszintes felület hozható létre.

Környezet

A Fiat 500L sem a környezetet, sem Önt nem terheli. A választható motorokban a fogyasztás, a teljesítmény és a károsanyag-kibocsátás tökéletes összhangban van. A már bizonyított 1,4 literes 16 szelepes 95 LE-s és a forradalmian új 0,9 TwinAir 105 LE-s benzinmotorok mellett a kínálatunkban már megtalálható az 1,3-as Mulijet II 85 LE, valamint az 1,6-os Multijet II 105 LE teljesítményű dízelmotorok. Négy innovatív motor az élményekkel teli, gazdaságos és környezetkímélő utazáshoz

Biztonság

A Fiat 500L-nél az aktív és a passzív biztonság is egyaránt fontos. A legmodernebb biztonsági paraméterekkel felszerelt karosszéria mellett az 500L-ben akár 7 légzsák is elfér. A felső fényszórók gondoskodnak a nappali láthatóságról, a ködlámpák pedig automatikusan megvilágítják a kanyar belső ívét. Az 500L-ben szériafelszerelés a BAS fékasszisztenst is tartalmazó ABS és az ESP elektronikus menetstabilizátor, mely tartalmazza az ASR és MSR kipörgés- és csúszásgátló rendszereket, illetve az emelkedőn való elindulást segítő Hill Holder, valamint a kezelhetőséget és a biztonságosabb kormányzást támogató DST, illetve az ERM elektronikus borulásgátló rendszert.

Fiat 500L
Fiat 500L
Fiat 500L
Fiat 500L
Fiat 500L
Fiat 500L